lördag 28 februari 2009

Plus och minus

Bra sak som hände idag:

Snäll pappa läste min blogg och kom till undsättning genom att ge mig lite extrapengar där Försäkringskassan klantat till det.
Tack, tack!

Dålig sak som hände idag:

Det var dags för ensampromenad, som jag brukar ha ungefär 2-3 gånger i veckan. Jag ser fram emot de här ensamma (förutom Lia då) promenaderna, då jag lyssnar på musik och rensar tankarna medan Lia sover i vagnen.

Tyvärr brukar alltid något gå snett som förstör promenaden lite. Glömda vantar, obekväma skor, radion spelar bara Martin Stenmark, eller så vaknar Lia halvvägs och vill gå hem och äta.

Men idag kändes det som att ingenting kunde gå snett. Lia var nymatad, vantarna med, skorna ingådda och jag hade till och med hittat mina bästa hörlurar som jag trott varit försvunna.

Men en sak som inträffade ca 5 minuter in i promenader tog jag såklart inte med i beräkningen.
Stockholms-snöstorm.


Ikväll hoppas jag att få titta lite på Melodifestivalen, men det är alltid en kamp eftersom Simon tycker det är skittråkigt. Men om jag förstått saken rätt så tävlar Agnes ikväll, och Simon tycker att hon är ganska het, så vi får se..4 kommentarer:

Bloggalina sa...

Nämen stackars liten... ser väldans kallt ut det där

Anonym sa...

Svarar här hos dig!
Hihi...kanske inte prix de amerique men väl hans första seger i Sverige och det är stort i mina ögon! Trav handlar det om ifall du inte är insatt :o)
Kram Marie

Novellskrivarn sa...

Haha, vi satt också och diskuterade Agnes. Jag tycker också att hon är het, men Christian tyckte att hon hade läskiga ben och för små tuttar. såklart.

jag tror att om hon sköter korten rätt kommer hon kunna gå typ hur långt som helst. hon är grym!

Jempa sa...

Ett annat problem Agnes har är att hennes tunga är liiite för stor för hennes mun.. :)