lördag 28 februari 2009

Kritiska veckan

Känner ni tjejer igen det här med Kritiska Veckan? Eller Äckelveckan som några kallar den. Båda passar lika bra.

Jag talar alltså om den här ALLRA första tiden i ett förhållande. När det knappt är ett förhållande, utan ni har liksom börjat gilla varanda lite, och killen har liksom blottat strupen och på något sätt erkänt att han faktiskt är intresserad, på riktigt.

Då har det alltid för mig, och för många andra jag känner, genast blivit väldigt känsligt. Skulle killen ifråga de första dagarna råka fisa, ha dålig andedräkt, eller kanske till och med bara göra nån ful min, så finns det risk att allt går i stöpet och man flyr äcklad därifrån.

Klarar man sig dock igenom den här första kritiska veckan, så är saken klar, nyförälskelsen tar över och man är ett par. Iallafall till halvårskrisen, men den tänker jag inte beröra här.

Varför jag vänder mig till just tjejerna är för att jag har fått för mig att detta är ett kvinnligt fenomen? Men ni (tre?) män som läser min blogg får gärna berätta om ni någonsin upplevt detta själva.

En som iallafall inte verkar känna till detta är Niclas Wahlgren. Han ställer sig och hulkbölar inför hela svenska folket och sin jättenya-framgångsrika-producent flickvän när dom varit tillsammans i ungefär 20 minuter.

Ovetande

Jag ger dom en månad, max.

4 kommentarer:

The Aunt sa...

Har vi plötsligt börjat kommunicera via bloggar? ;) Ta hand om sjuklingen, jag & E ska vara svennebananiga & kolla på Melodifestivalen iallafall.

Coolt med Boombaby! Ligger du 2:a eller är det ingen inbördes rangordning?

Västergötskan sa...

Det ligger nog nåt i det du säger..

Novellskrivarn sa...

nej, vad har jag missat???

Jempa sa...

Menar du hulk-gråten? Det var på Let's Dance..