torsdag 25 februari 2010

Recept


För nån vecka sen delade bästa Alex Schulman med sig av sitt bästa recept. Fiskröra.

Jag var tvungen att testa, och trots att röran som färdig mest liknar - som min vän Amanda så fint uttryckte det - hjärnsubstans, så var det ändå oväntat gott. Och superenkelt.



Inte jättenyttigt kanske, men skitsamma.

Har ni själva inte sett det mycket underhållande inlägget med recept och instruktioner, så kommer det här nedan (men ta kanske inte riktigt lika mycket salt..)

Receptet!

Tjing tjong

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

oh. läste när han skrev om det och blev dösugen och tänkte jag måste prova när jag kommer hem.
det ska jag när jag på något sätt skaffat mig en inkomst och kan köpa grejer till detta.

dock hade jag glömt bort att spara detta inlägg som bokmäre och orkade själv inte leta upp dett i blggen (jo jag vet att google finns. men orka! *hej! jo jag låter som om jag vore 10 år yngre*)
så tack för länkningen :D

Elisabeth sa...

och förresten ser det ut som att det är havregyrnsgröt och fiskbullar på din tallrik. och jag bah "eeeeew" när jag såg bilden först (innan jag läste texten(. Jo, jag gilar fiskbullar och jag gillar havregrynsgröt, men inte tillsamans.

Jenny sa...

Jag gillar kärleken du lagt på salladen :-)

Jempa sa...

Elisabeth: Ja, som tur var smakar det bättre än det ser ut, och det är så sjukt enkelt!

Jenny: Jag vet. Tog bara det jag hade i kylen för att få det att se liiite mer aptitiligt ut.. :D

Slackermorsa sa...

Har du mailat bilden till honom. Om man känner dig förstår man vilken liten köksbravad man skådar ;)

Jempa sa...

Slackermorsa: Kallar du mig en dålig kock! Vafan!

Okej du har rätt..

A sa...

Läste Schulmans recept. Kul skrivet, men vad fan? Fisk, grädde, en jäkla massa ströbröd och så salt.
Låter inge' viiiidare! (sägs med örebrognälldialekt)

Amanda sa...

Det har sagts förut men bör sägas igen:

det ser oaptitligt ut, låter oaptitligt, men är så sjukt förbannat gott i all sin enkelhet!

Vi åt det till middag idag igen, favorit i repris! Det är bara att byta ut vispgrädden mot en skvätt matlagningsgrädde och mjölk, funkar precis lika bra.


Våga prova, gott folk!