lördag 17 januari 2009

GG

..så kallas Golden Globe av branschfolk lärde jag mig nyss. Sitter nämligen och slökollar reprisen av galan och har gjort en lista på filmer jag behöver se i vår:

The Reader
Benjamin Button
Burn after Reading
The Wrestler
Doubt
Slumdog Millionaire
Revolutionary Road
In Bruges

Andra ytliga observationer jag gjort är att Sasha Cohen Baron's skämt om Madonna och Guy Ritchie's skilsmässa INTE gick hem, Leo är fortfarande snygg och jag är återigen avundsjuk på Kate Winslet, Brad verkar inte riktigt hänga med utan sågs vid ett tillfälle fråga Angelina 'What was that for?' när ett pris delades ut, och Jennifer Lopez verkar inte alls ha kris i äktenskapet, för hon sitter med Marc Anthony som tar på henne så fort kameran sveper förbi.

Alla är smala och snygga. Det får jag ju skriva, det handlar inte om min vikt. Bara om deras.

4 kommentarer:

Jessica sa...

visst är det jobbigt att kate winslet är utrustad med typ allt man behöver och lite till!? svin.

Jempa sa...

Och två barn har hon fått också. Hynda.

Miija sa...

sedan har dom ju i och för sig svultit halvt ihjäl och för att inte nämna pt:n som står och galer att det är 1234 sit-ups till innan dom får gå och äta sin goda morotssallad och detta endast för att komma i sin galaklänning för en kväll. En vecka senare ser dom ut som du och jag igen.
Anledningen till att Marc Anthony lägligt tafsar på Jennifer varje gång kameran sveper förbi säger väl sig själv. Dom döljer något...
:o) :o) :o) :o) :o).:o):o)

Jempa sa...

Vore nice med en pt alltså.. Och ang Marc Anthony så var det precis det jag menade ;)