onsdag 7 januari 2009

Nytt namn, ny antm säsong..

Hoppsan, jag har bytt namn på bloggen.

Kände att mitt tidigare namn bara skrek 'tönt' och att det här är mer passande, men om ni inte håller med ber jag er säga till.

Igår började äntligen Americas Next Top Model säsong 11. Bästa serien. Nu behöver jag bara ha ljudet avstängt de 3-4 första avsnitten när dom skriker hela tiden. Först skriker dom när dom ser Jay och Miss J, sen skriker dom när dom ser Tyra, när dom ska få reda på vem som gått vidare, när dom får flytta in, när dom får sitt första Tyra-mail, och sista skriket tror jag är när dom fattar att dom ska få makeover. Sen lugnar dom sig lite och börjar snacka gammalt hederligt skit och dra oändligt med klyschor..

'Oh my god, Im so excited', 'I'm fierce', 'Im not here to make friends', etc.. Fantastiskt.

Och ja, jag tittar faktiskt på tv, när avsnitten går. Jag laddar inte hem. Precis som jag har avslöjat att jag ibland går till videobutiken. Kanske borde jag döpa om bloggen till 'Mitt liv som Amish' eller nåt liknande..

7 kommentarer:

The Aunt sa...

Jag tycker namnet är ett improvement, fast jag skulle vilja flytta 'med' till nedersta raden för mer visuellt sammanhållen ordbild ;)

Jag har aldrig kollat på så mycket tv som när du var hemma mellan kontrakt. Tycker dock inte vv är speciellt amish [känns iallafall lite exotiskt], det är bara svensongrått. Det är bara att köpa att vi nowadays är fast i svennebanan-träsket. /Dr Yang.

Jempa sa...

Ok, jag fixar nedflyttning. Du har rätt, det blir bättre så.

Jo, såhär svennig har jag aldrig varit, men jag orkar inte vara nåt annat just nu.. :)

Jempa sa...

Men du, 'med' står ju redan på nedersta raden, så det blir alltså 'med Jempa' längst ner.. Ser det ut på nåt annat sätt för dig?

Jenny sa...

Oh ja, jag älskar också ANTM. Hann med alla reprissäsonger under föräldraledigheten. Fast jag gillar inte att de visar två avsnitt i veckan nu på TV 3. Serien tar slut för snabbt då! Favorit denna säsong just nu: Analeigh (+ för coolt namn). Gillar inte: Elina.

Jempa sa...

Det är både och det där med två avsnitt, för man är ju ändå glad att det är ett till ikväll.. ;) Men du har rätt i att det tar slut lite för fort.

Jag gillar också Analeigh och Hannah (mest för att hon är söt, snäll och oskyldig). Ogillar även Elina och Clark tar sig själv lite på för stort allvar.

Ska även bli sjukt intressant att se hur det går för transan.. :)

Novellskrivarn sa...

Wöhöö vilken maffig fin header du har nu! Och så ser man ju faktiskt dig och Lia betydligt bättre också!

Jag röstar HURRA!

(ps, det är skitpinigt att jag själv inte hajar hur man ändrar typsnitt i headern, standardsnittet är ju sjukt fult! Du får visa mig sen, okej?)

Jempa sa...

Önskar att jag kunde ta åt mig äran, men jag skickade bilden till min kära vän 'The Aunt' och hon photoshoppade till den. Blogspot har annars bara sex typsnitt att välja på, så då kan du lika gärna behålla den du har.. :)