fredag 9 januari 2009

Olinda ojag

Kommer just från affären, och såg att Olinda (minns ni henne?) prydde ett omslag. Det handlade tydligen om dokusåpaskådisar och var dom tagit vägen.

Jag drog mig till minnes att jag, precis som med Greven, fick nöjet att lära känna henne lite innan hon blev b-kändis.

VI sökte nämligen samtidigt till Calle Flygaren Teaterskola, och trivdes av någon anledning i varandras sällskap under uttagningarna. Men jag är inte som henne. Jag är snäll.

Anyway, Calle Flygares lärarkår består av en grupp avdankade skådisar som är bittra över att dom aldrig nådde dramaten, utan istället får stå och ge lektioner till en massa värdelösa wannabes. Något man kanske kan ha förståelse för.

Antagningsproven bestod av lite olika övningar, och Olinda ifrågasatte varenda en. 'Varför ska vi göra såhär?' och 'Vore det inte bättre om vi gjorde tvärtom?'

Detta uppskattades inte av dessa lärare med sina sargade självförtroenden, och Olinda blev inte antagen till skolan.

Det blev dock Alexander Stocks (från bland annat Hata Göteborg) och vi hamnade i samma klass. Nu måste jag bara vänta tills han blir lite mer känd innan jag börjar dra gamla 'Jag mötte Lassie' historier.

4 kommentarer:

Mamma sa...

ha ha... klokt som alltid! Det är märkligt vad olika vägar vi kan ta ibland... att man möts upp ibland, men verkligen går åt olika håll...

Men om Olinda är b-kändis så måste du väl vara det också? Minst! Jag vet ju vem du är... men inte vem hon är... okej, jag är lite efter.

varma hälsningar
Melissa
www.mammamelissa.blogg.se

Jempa sa...

Så hon har glömts bort redan.. :)

Om du minns en såpa som hette 'Paradise Hotel' tror jag, så var hon med där och var så elak mot alla så hon blev rikskändis direkt.

Hoppas det är bra med vovven!

The Aunt sa...

Apropå kändisskap, läste i DN om någon som vid 'kändisar i mitt nätverk' uppgav Jakob Öqvist. Var inte det han som konferencierade måndagskvällarna på Engelen? För mig kommer han alltid att vara 'snubben-som-krampaktigt-höll-fast-i-din-arm-en-hel-fest' [eller iallafall tills du låste in dig i ett toalettbås...]

Jempa sa...

Justja.. Men han verkar vara gift och ha barn nu, så han har kommit över mig.. ;)