fredag 16 januari 2009

Karriärsbyte?

Ibland funderar jag på hur det går till när en riktigt ful och tjock skådis ska castas till en film.

Det bästa exempel jag kommer på nu är 'The Heartbreak Kid' med Ben Stiller och Malin Åkerman. Där castades en kvinna enbart för att vara Ben Stillers nya frus tjocka och fula mamma, bara för att visa vilka dåliga gener den nya frun har.

Har dom alltså satt ut en annons i tidningen? 'Ful och tjock kvinna sökes till film', eller finns det kanske en speciell agentur med tjockisar. Förmodligen..

Så skickar agenturen dit ett gäng hoppfulla kvinnor, och helt plötsligt utbrister filmteamet 'Du får rollen, ingen kan vara fulare och fetare än du!'

Det måste ju kännas lite hårt, men å andra sidan kanske dom får nån miljon som plåster på såren.Detta kanske kan bli något för mig att satsa på i framtiden. Jag har ju som bekant gått Calle Flygares teaterskola, och jag började dagen med en fika hos en granne. Innan klockan blivit 11 har jag alltså hunnit få i mig både kladdkaka med glass, och den sedvanliga bullen..

Nej hörni, jag börjar låta som en bantarbloggare. Förlåt. Det här var sista gången jag tjatade om min vikt. Lovar.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Ha ha... hm, har inte sett fetma som en karriär, men kanske nu när du säger det... hm... bli vansinnigt tjock, tjäna en mille och lägga några tusingar på ett träningskort, gå ned i vikt, bli omskriven i media, skriva en bok om viktnedgång... shit, vad du skulle tjäna pengar! :.)

Varma hälsningar
Melissa
www.mammamelissa.blogg.se

Anonym sa...

testar, testar. =)
Tror det fungerar nu. =D

Hmm.. kanske man borde försöka gå upp i vikt istället för ner, och få fart på världens karriär? =D

Haha

Hälsningar
Marie

silverscream.blogg.se

Jempa sa...

Nu funkade det! :)