lördag 10 januari 2009

Vem är han?

Det har varit mycket Robert Wells på sistone. Det började runt jul med en massa Rhapsody in Rock, nu är han med i Körslaget och han har även haft några åsikter vilket skapat mindre rubriker.

Är det nån som minns att han valdes till Sveriges Sexigaste Man för ett antal år sedan? Jag minns hur jag läste en intervju med hans dåvarande fru Annika Jankell, som berättade att Robert nästan hade spytt när han fått reda på det. Detta var nämligen innan Petters revolutionerande 'Det går bra nu', och det var helt, fullständigt omöjligt att erkänna något positivt om sig själv här i Sverige.

Innan hade Sven Wollter suttit på tronen, och nånstans efter Robert Wells tog Persbrandt över.

Men vem är sexigast nu? Är det fortfarande Persbrandt?

Jag är såklart medveten att det säkert finns flera listor i olika tidningar, men jag har för mig att de här tre har blivit framröstade av svenska folket och att det väger lite tyngre än någon redaktionspanel, men jag kan ha fel..

Eftersom jag alltså bara kan minnas tre stycken som förärats titeln under min livstid, så man kanske får den 10 år i taget. Måste vara en utmärkt ego-booster isåfall.


4 kommentarer:

Anonym sa...

hej hej!
i samförstånd med den spanaranda som råder på denna blogg så
hittade jag dettta på aftonbladet
www.aftonbladet.se/nojesbladet/article232928.ab
men det är ju elle som listat dem.
din favvo med zzzzäta kom två :-)

Jempa sa...

Dennis Lyxzén? Pinsamt, han har jag aldrig ens hört talas om. Jag börjar verkligen bli för gammal..

Men som sagt, det där var Elle. Jag slår vad om att det sitter någon 'framröstad av svenska folket som sexigast' och jäser nånstans.. ;)

Anonym sa...

haha, jag var själv stort refused-fan (hardcoreband som han spelade i för läääänge sen) och sett dem live flera gånger, men jag kan inte komma ihåg att han var speciellt sexig då. å inte nu heller faktiskt.

Jempa sa...

Nej, bilden fick mig inte att bli knäsvag direkt.. Eller ska jag säga knäzvag? ;)