torsdag 18 december 2008

Lyxhustrun

Jag sitter och skriver med håret inlindat i plastfolie, då jag har haft i en sån där inpackning som ska sitta i flera timmar för att göra nån nytta.

I helgen bär det nämligen av till Gävle för en 40-årsfest, så jag har bestämt mig för att viga den här dagen åt förberedelser.

Simon slutar tidigt idag, så när han kommer hem tar han hand om Lia medans jag sköljer ur håret, går och köper nya kläder och sen lägger mig i solariet en stund (farligt jag vet, men jag brukade sola varje vecka på vinterhalvåret, och har nu begränsat mig till enbart innan speciella tillfällen, så min hud är tacksam ändå).

Nästan alla julklappar är inköpta, såna ärenden springer jag dagtid på vardagar när det är halvtomt i affärerna. Alla är inte inslagna än, men det gör jag nån annan dag. Jag är ju ledig.

Hur i h-e ska jag nånsin kunna börja jobba igen?

2 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

Kära Tomten, i år har jag varit så jävla snäll och krystat ut barn helt utan bedövning o grejer. Så i år önskar jag mig att C får gå en kurs hos Simon i hur man umgås spontant med sitt barn så att barnamodern kan få en break...

Jempa sa...

Kom hit och lämna honom i exersaucerna bara, så kan du göra vad du vill sen.. :)