söndag 14 december 2008

Äntligen..

Ikväll hade vi en gammal vän, hennes sambo och deras dotter över på fika. Hon och jag go back a long way och har gjort mycket wild and crazy tillsammans.

Till exempel så tog vi kort på varandra inlåsta på toaletterna på Viper Room i LA, eftersom det var fotoförbud på själva klubben.

Ok, nu när jag läser det var det inte så jäkla crazy, men eftersom jag tipsat mina föräldrar om den här bloggen, är det allt jag kan bjuda på för den här gången.

Iallafall så fick hon en dotter för snart två år sedan, och drygt ett år senare fick jag en.

Jäklar, tänkte vi. Dom kommer att bli dom bästaste vännerna, leka hela tiden som barn och sen ge oss gråa hår genom att springa på krogen och åka ut och resa tillsammans.

Men ganska snart insåg vi att det inte skulle bli så enkelt. Redan vid det första mötet stod det klart att dom här två tjejerna inte gillade varandra. Dom gav varandra misstänksamma blickar och tjuvnyp så snart dom kom åt. Satt och tjurade i våra knän och var inte det minsta intresserade av att lära känna varandra.

Men så ikväll, äntligen ett genombrott.. :D
5 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

naaaw!

visst är sånt jätteviktigt? att ens barn kommer vilja bli bästis med ens bästis barn?

tyvärr vill sig ju ödet inte alltid så väl.

jag minns en pojke som jag blev ihoptvingad med när jag var liten. han var SKITLITEN (knappt ett år yngre än mih) och så förbannat efterhängsen och dryg.

15 år senare möttes vi på krogen. Han var så jävla snygg, jag var så jävla ful, fet och full och skulle självklart råragga på honom och använda "du var kär i mig när vi var små"-kortet. Funkade sådär...

The Aunt sa...

Du vet väl att det liksom helt tar udden av att någon själv säger sig vara 'crazy' så det kanske är lika med saker man gör... ;)
Tack för att du inte outar så mycket, inte för att mina föräldrar hänger så mycket på world wide web men iallafall.
Min sambo knorrade för att det stod att JAG hade en dotter. Som att det inte var hans också. Trodde iofs att vi hade rett ut det där att jag levererade och han åt lunch :)
Fast han gnäller när jag benämner honom 'pappan till mitt barn' också. Vet att det inte är så för alla men jag tycker att det är f-n så mycket kreddigare att erkänna att man skaffat barn med någon än att bara råka bo ihop.

Tack för senast förresten! [som man säger när man är vuxen]

The Aunt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
The Aunt sa...

F-n, senila jag! Inte kan man skylla på amningshjärna längre heller...

Det jag skulle säga var att sannolikheten att våra barn blir bff är minimal och refererar till ovanstående kommentarlämnare samt min ma:s bästa polares unge. Vi är lika gamla men det var bara för att våra morsor hängde som jag umgicks med henne. Kommer ihåg att hon var helt humorbefriad och fattade inte när man skämtade utan skvallrade för sin pa som skällde på oss för att vi 'gjorde narr av henne' sen.

Jempa sa...

Jo men det var ju därför jag sa att det var 'crazy', jag e ju ironisk ju.. ;)

Hälsa Alex och be om ursäkt för meningsfelaktigheten, inte min mening, jag korrekturläste nog inte ordentligt... Jag ändrar genast.

Men vafan era neggon. Klart dom blir bästisar! :) Fast Eli kanske inte vill hänga med en förortstjej kom jag på.. :)