söndag 18 april 2010

Satanist, javisst!


Nej, som väntat kommer de inte hem idag, och eftersom jag alltid håller vad jag lovar måste jag nu alltså bli bff med Belzebub.

Lite knepigt, eftersom jag vandrar på totalt okänd mark.

Det närmaste jag kommit djävulsdyrkeri var på min språkresa till england. Jag och min kompis var 15, och vi blev polare med några killar som hade två intressen. Det ena var spökjägeri (som ledde till en del besök till övergivna hus, utrustade med vigvatten och filmkameror. En helt annan historia.) och att lyssna på skivor baklänges för att hitta dolda budskap.

Dom var övertygade att dom hittat ett på på introt till en Slayer-skiva, som när den spelades som vanligt endast lät som farliga morranden, men baklänges tydligt kunde urskiljas 'Join us, join us', och detta var alltså enligt dem satanisternas lockrop. Mycket spännande.

Men det är allt jag kan, och nu måste jag alltså sälja min själ (jag har ingen aning om hur det ska gå till, men enligt Pulp Fiction måste den ju hämtas från nacken. Hoppas det inte gör ont.), plugga Svart magi, förmodligen uträtta en del otrevliga ärenden åt djävulen, bara klä mig i svart (check!), starta facebookgrupp, slå rekord i medlemsantal och därigenom uppmana till det slutgiltiga kriget.

Sjukt jobbigt, jag som hatar att engagera mig.

Damiempa

(Nu ser det ut som att dom kommer hem på torsdag, vilket innebär totalt nästan två veckor utan Lia.. Och jag som bara ville ha några dagars lugn och ro. Be fucking careful what you wish for.)

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

förbannade vulkaner.
det är nog säkert Satan själv som sett till att den ska få utbrott, det kommer ju ändå nerifrån liksom.

Han visste att du skulle komma i dessa tankar.

Nu är han nog säkert glad den där Fan.

Västgötskan sa...

Horn i pannan och lite "lopez-häck". Ja, varför inte? ;-D

stina sa...

Jag ska inte vara den som är den så även jag får stå för mitt ord då mitt barn befinner sig i Årsta istället för Kreta...

Jempa sa...

Elisabeth: Du har nog rätt. Den jäveln.

Västergötskan: Jaså det gillade du? ;D

Stina: Men ska vi bli svartdyrkarpartners då? Så slipper jag göra allt jobb själv.. ;)